La FAD-SJD s’emporta el Premi a la Millor Iniciativa d’Hospitalitat

L’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu de la província d’Aragó Sant Rafael, a través del seu Grup Provincial de Gestió del Coneixement, ha valorat que el vídeo de la FAD La força dels valors. Noves oportunitats és el guanyador del VII Premi a la Millor Iniciativa d’Hospitalitat. El premi s’ha atorgat el 9 de març de 2016 a l’Auditori Docent de Sant Joan de Déu a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

En el vídeo es relata la història de Yolanda Aranda, una dona que amb més de 45 anys es va quedar sense feina i va demanar ajuda a Càritas Diocesana de Barcelona, que la va enviar a la Fundació d’Atenció a la Dependència de Sant Joan de Déu per a formar-la com a cuidadora: “He tingut la sort de tenir treballs molt bonics”, diu recordant l’acompanyament a tres persones en el final de la seva vida. Al seu costat, l’observa i escolta atentament Edurne Goicoechea, que comenta: “Per a mí la Yolanda és la vida. Amb la seva paciència. M’ha tornat el ritme al cap i les ganes de viure”. En el vídeo també apareixen Cristina Hernàndez, enfermera-gestora de casos de la FAD, i la Lourdes Valls, responsable de formació.

Els altres 4 vídeos finalistes del VII Premi a la Millor Iniciativa d’Hospitalitat eren:
Acompáñame: Cuida tu corazón – Hospital SJD Saragossa
Kids Barcelona – Hospital Maternoinfantil i Fundació de recerca
Projecte NTIC – Sant Joan de Déu Lleida
Sentim – Hospital Sant Joan de Déu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.