Inaugurades les seus de la FAD i l’Obra Social

El 7 de març de 2016 es van inaugurar les seus de la FAD (Fundació d’Atenció a la Dependència) i de l’Obra Social de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, que es troben a la 3a i 4a planta respectivament del carrer Puiggarí 5-7 de Barcelona.

Un acte que ha consistit en la presentació de les dues entitats, la salutació del Superior Provincial d’Aragó-Sant Rafael, el germà José Luís Fonseca, i la benedicció per part de Mossèn Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, els mitjans de comunicació propietaris de l’edifici i que es troben a les dues primeres plantes del mateix.

L’Ana Pérez, directora de la FAD, ha donat la benvinguda i ha demanat no ignorar les necessitats de les persones: “L’hospitalitat és la que increpa, la que arriba sense preguntar, sense que tinguis la casa arreglada”. També ha recordat que el dia següent, 8 de març, es celebrava la festivitat de Sant Joan de Déu.

L’Oriol Bota, director de l’Obra Social, ha remarcat la missió de l’organització, que és “captar fons, sensibilitzar i cridar a l’altra”, i ha destacat que és la primera vegada que poden treballar tots junts.

El germà José Luís Fonseca, Superior Provincinal de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, ha parafrasejat al Papa Francesc, ja que per arribar a aquestes instal·lacions ha calgut “demanar permís, demanar perdó i donar les gràcies”. La missió de l’Orde, ha afirmat, continua sent la mateixa: “El que feia Sant Joan de Déu en el seu segle, fer-ho ara: anar a buscar recursos al carrer. Ell era l’home de les dues mans, per demanar i per donar”.

A l’acte hi han assistit el director de Càritas Barcelona, el sr. Salvador Busquets, la Síndica de Greuges de Barcelona, la sra. Assumpció Vilà, i el patró de la Fundació Missatge Humà i Cristià, el sr. Ignasi Torrent, així com moltes religioses i amics de la FAD i l’Obra Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.