La FAD-SJD, distingida en els Premis Incorpora 2015

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, i el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, han lliurat els Premis Incorpora, adreçats a empreses catalanes compromeses amb la integració laboral de col·lectius vulnerables.

2015_fad_incorpora_a

Aquests guardons volen ser un reconeixement a les empreses que integren les preocupacions socials en la seva estratègia, contribuint amb això a la creació d’una societat més justa i cohesionada.

Ana Pérez, directora de la Fundació d’Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu, va rebre el premi especial. El jurat va escollir a la Fundació Atenció a la Dependència de Sant Joan de Déu pel seu compromís de treball amb i per a les persones més vulnerables. Els membres del jurat destaquen el perfil dels col·lectius contractats gràcies al programa Incorpora a través de la Fundació Mambré (entitat que atén principalment a persones sense sostre). Aquestes persones contractades realitzen l’atenció domiciliària a persones en situació de dependència o discapacitat.

Altres premiats han estat l’empresa Opennatur de Lleida; la Granja Foods d’Olèrdola; els restaurants König de Girona; el grup de restauració Andilana i la Fundació StCugat Actiu de l’Ajuntament de Sant Cugat.